Salon valmistujaislakeille Design from Finland -tunnus! | Hattukaupassa toimitusaika 1-3 päivää

Yo-merkonomiksi valmistuminen

Valmistujaislakki kruunaa opintojen päättymisen

Saimme ryhmän yo-merkonomeja Helsinki Business Collegesta viestittämään yhdessä meidän kanssa opiskelun ja ammattiin valmistumisen ilosanomaan. Keräsimme kommentteja opiskelusta, valmistumisesta ja ajankohtaisista tulevaisuuden suunnitelmista.


"Opinnot sujui todella hienosti ja tuntuu hyvältä valmistua. Vähän kyllä jää kaipaamaan näitä kouluvuosia. Vastahan mä hain tänne kouluun ja nyt jo valmistutaan. Aika meni niin äkkiä. Tulevaisuus on vielä auki. Töihin ja armeija seuraavaksi ainakin." - Timo

"Opinnot sujui nopeammin kuin kuvittelin. Tuntuu kivalta valmistua, tulevaisuudensuunnitelmissa on kehittää omaa uraa." - Kalle

"Opinnot sujuivat todella hyvin ja valmistuminen tuntuu hienolle. Varsinkin kun todistus on hyvä. Opinnot tuntui omalta jutulta, jonka takia hain vielä korkeakouluun. Pääsinkin todistuksella Haaga-Heliaan opiskelemaan Tradenomiksi, joten jatkan kouluja vielä." -HeiniKoulujen loppu häämöttää ja kodeissa suunnitellaan juhlia. Viimeiset tentit sekä lopputyöt alkavat olemaan valmiita. Myös meillä viimeistellään lähetyksiä valmistuville. On aina erityinen ilo laittaa valmistujaislakki tai ylioppilaslakki matkaan. Valmistuva odottaa palkintonsa saapumista. Rankat opinnot, kova työ paketissa ja voi viimein painaa juhlavasti valmistujaislakin päähänsä. Muistathan nauttia päivästäsi!

Kaksoistutkintolakki tai kolmoistutkintolakki

Miten kaksoistutkintolakki tai kolmoistutkintolakki hankitaan Salon.fi kaupassa? Valitse valmistujaisakkien valikoimasta ensin oma ammatillinen perustutkintolakkisi. Tuotesivulta löytyvät valintaruudut sekä kaksois- että kolmoistutkintolakeille.